Відома співачка Оля Цибульська випустила композицію, яку присвятила війні.

А якщо бути точнішими днями, які доводиться переживати українцям. Публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз артистка доносить до світу правду про війну, яку розв'язала росія.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Називається композиція "Минає день".

"Були дні, коли я не могла навіть говорити не те, що співати. І в ці дні ви писали мені, що я винна, тому що ви знаходите сили пережити жах саме в музиці. Мені страшно так, як кожному з нас. на великий словниковий запас, не вистачає слів, щоб описати жах і біль війни. Але кохання не перестає" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

І кожне повідомлення, кожне слово та визнання – все це фронтові листи, які після перемоги України публікуватимуться у книжках. Дуже важливо зараз любити, як ми все це робили до війни, як зазначає Оля Цибульська.

Війна в Україні, скріншот: Youtube
Війна в Україні, скріншот: Youtube

"Цей кліп зібраний з ваших фото та відео, а головне – з ваших листувань. Дякую, що довірили мені кожен скрін та кожні обійми. Слава Україні! Ми обов'язково переможемо. Проходить день. А я люблю вас все сильніше, ніж учора!" – підсумувала артистка.

У коментарях користувачі підтримали артистку і почали писати, що про це думають:

"Скоро буде СВІТ 💙💛"; "Боже, до сліз! У мене син військовий, і на нього чекає дівчина!"; "Ми з вами не переживайте, дай боже ми переможемо слава Україні". ..

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Цибульська клопотала склероз і тепер не пам'ятає, що треба робити.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла про своє щастя, те саме випробував і кум Dzidzio: "Дякую, що ви...".