Відома українська співачка Анастасія Приходько якось розповіла про перший день народження свого сина.

За рік до цієї урочистої події вона й уявити не могла, що почнеться війна. Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram навесні 2022 року. Регулярно жінка висловлюється на тему війни, а також допомагає людям, які потрапили до складного становища.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Цю посаду вона вирішила присвятити сім'ї, а саме - Дню народження сина, якому виповнився рік 2022 року. (Зараз маленькому Луку вже 2 роки).

Ти вже абсолютно самостійний чоловік Ти знаєш що і коли ти хочеш, вимогливий до жаху, і завжди доб'єшся щоб мама взяла тебе на ручки ... Я завагітніла тоді, коли в світі була пандемія, було дуже складно і мені і татові, був великий страх , я плакала ночами і боялася, а що якщо я не впораюся, не вийде, не зможу .... Сина, у мами все виходить хоч ти цього і не знаєш, мама рік берегла тебе від пандемії, а зараз береже тебе від війни, ти такий у мене сильний, стільки вже пережити" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Анастасія Приходько брала його завжди із собою на всі концерти, зйомки, студії, тож до випробувань він уже був підготовлений.

Далі вона зазначила, що влаштує для сина найкращий день народження, який почала планувати за два місяці до війни. Але життя вносить свої корективи.

"Я люблю тебе Лука 🥰 З днем ​​народження 🥳" - підсумувала артистка.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько зраділа коньяку на свято із чоловіком: "Жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько зізналася, як через "свині" їй не дали "дихати": "Мої думки ви знаєте".