Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем із перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України.

Саме тому він записався до місцевої тероборони. На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він зазначив, що він не має жодного сумніву в тому, що Україна переможе.

Даніель Салем, скріншот: Youtube
Даніель Салем, скріншот: Youtube

Даніель Салем зізнався, що бойовий дух йому сильно піднімає те, що всі близькі та друзі пообіцяли обов'язково зустрітись після перемоги.

[quote author=""]"Коли переступаєш межу, рубіж, треба чітко розуміти що дороги назад немає. Коли мене запитують, чи страшно на передовій, я кажу правду: Страшно. Страшно. Страшно! Страшно! Але ми всі давали обіцянку, що ми обов'язково зустрінемося, обіймемося, візьмемося за руки, поцілуємося зі своїми близькими на своїй землі. Ця обіцянка дає величезну впевненість у собі і в тих, з ким ти стоїш на передовій", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот поста Даніеля Салема
Скріншот поста Даніеля Салема

Даніель Салем також зазначив, що кого б він не зустрічав, в очах можна чітко побачити віру в перемогу українського народу над російськими окупантами.

Нагадаємо, що Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".

Раніше ми повідомляли, що улюбленець Тіни Кароль Даніель Салем вирішив розповісти правду, яка допоможе багатьом: "Собака не пред'являє".