Перший сезон серіалу The Last of Us завершився та вразив чимало глядачів по всій планеті. Хоч багато хто на початку не сприймав Беллу Рамзі в ролі Еллі, але згодом прикипіли до неї, а також до Джоела, якого зіграв Педро Паскаль. Актриса вирішила згадати, як проходили зйомки та поділилася яскравими кадрами, які опублікувала у себе в instagram.

Белла Рамзі показала шанувальникам кілька закадрових моментів, що відбувалися під час зйомок серіалу The Last of Us. На фото можна побачити, що робота над серіалом згуртувала зірку "Ігри престолів" та Педро Паскаля, актори допомагали один одному.

Белла Рамзі та Паскаль, кадр з серіалу
Белла Рамзі та Паскаль, кадр з серіалу

"Це називається згуртованість", - підписала кадри актриса.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Втім, зірки не забували і веселитися на знімальному майданчику. На одному з кадрів маленька Белла підняла і понесла на спині вдвічі більшого Педро. Це дуже повеселило фанатів серіалу, адже на початку сюжету Еллі доводиться вантажем для Джоела, який йому потрібно доставити, а на фото все навпаки.

"Динамічний дует", "Як ти носиш Педро??", "Улюблений дует батька та дочки", "Ти правда присідала з Педро на спині?! Нам потрібні відео!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Белла Рамзі з The Last of Us зізналася, коли варто чекати на продовження серіалу: "Це буде кінець..."

Також наш портал інформував, "Вже на підході": глядачів The Last of Us активно готують до виходу 2 сезони, але не всі вірять у його успіх.

Крім того, ми писали, Белла Рамзі показала унікальні кадри зйомок The Last of Us: шрами і подряпини на обличчі.