На сторінці в Instagram "Дизель Шоу" одного разу з'явився анонс інтерв'ю гумориста Єгора Крутоголова.

Зокрема, комік та керівник "Дизель Шоу" розповів про те, як його життя змінилося після повномасштабного російського вторгнення в Україну, і чому він опинився в екстремальній близькості до фронту.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

"Тепер я - лютий комік, який розмовляє українською та ненавидить русню", - зізнається Крутоголов.

"Про ймовірне повномасштабне вторгнення росії в Україну говорили чимало. Але ніхто до останнього в це не вірив, у тому числі й художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов. Ми запитали актора, де його застала війна, як він живе за 15 кілометрів від фронту і як організував свій - гумористичний фронт" - розповіли у "Дизель Шоу".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

"Закінчиться війна, і буде у вас мільйон не придумані, а взяті з життя нових, дивовижних жартів", "Молодець - я знала, що ви зможете", - підтримали рішення гумориста українські глядачі.

Скрін, Instagram Крутоголов
Скрін, Instagram Крутоголов

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" влип у скандал через жарти з путіним: "Україні потрібно стати росією". Українці не стали мовчати і почала "розносити" коміка за недоречне відео з пістолетиком.

Раніше ми повідомляли, що Євген Сморигін "облизав" зрадницю з "Дизель шоу", яка втекла до Білорусі: "Сонечко".

Також стало відомо, що українці дивуються: "Дизель шоу" не може закрити маленький збір після витрачених мільйонів на ЗСУ. Українці заявили, що довіра до шоу вичерпана через скандали про невиплату грошей співробітникам.