Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як російські ракети та бомби знищують дитинство маленьких українців.

Відповідним знімком Юрій Ткач поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

На фото – російська ракета, яка впала на українську землю, просто на дитячий майданчик. На щастя, боєприпас не здетонував, але страшно уявити, що було б, якби на тому майданчику гуляли діти. Після перемоги над окупантами Україні доведеться розмінувати ще безліч таких місць – рашисти буквально засіяли нашу землю вибухонебезпечними предметами.

"Трішки зачекайте, гниди!!! Наші діти вам теж дадуть відповідь!!! Ніхто, нічого, ніколи не забуде!" ,- Написав під знімком гуморист.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін, Instagram Ткач
Скрін, Instagram Ткач

"Їм це повернеться ще гірше, я впевнена, що Бог їх покарає за їхню спецоперацію з визволення"», «Нехай Господь віддасть їм сторицею кожному москалю. Нічого святого", "як же хочеться після нашої перемоги закрити кордони із рашою назавжди! І лякає думка, що знову побачимо на полицях маркетів товари "виготовлено в Росії". Національна українська доброта може зіграти злий жарт з нами знову. Не дай Боже" , - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, що дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" порадувала українців переможною піснею: "А ми того путлера...".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Ткач з "Квартал 95" показав геройський вчинок, від якого льодить кров: "Коли яйця стальніші...".

Також стало відомо, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя: "Вірю в долю".