Український ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який залишився у Києві та допомагає Україні.

Він розповів у цей непростий час, як кожен може стати корисним для суспільства під час війни. Дмитро Комаров зазначив, що у складні часи варто не забувати про допомогу та повагу один до одного. Він також наголосив, що прагнення перемогти не дає шансів здобути поразку.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

"Зараз особливо важлива взаємопідтримка, взаємодопомога, любов і повага один до одного. Усі українці — одна родина. Ми не сваримося. Ми разом. У нас одна мета. Бойовий дух. Оптимізм. І головне-внутрішній настрій. Те, що програмує нас на результат. Той, хто впевнений у перемозі, ніколи не програє. Будь-яка дія починається з думок. Алгоритм: думка-дія-результат. Налаштовуємо себе на правильні думки. Налаштовуємося на перемогу", - зазначив телеведучий .

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У коментарях українці не змогли суперечити улюбленому телеведучому, який показав усьому світу правду про війну в Україні у фільмі "Рік".

"Ми з вами, дуже переживаємо", "Спасибі, Дмитре", "Молимося за все", "Україна переможе", "Ну позитивний же!! Це вам не Вакарчук кортлявий!", "Просимо тебе, неси це у світ", "Дмитро, бережіть себе"...

Варто зазначити, що в коментарях висадився і "десант" недосвідчених росіян: реальних та роботів. Які не хочуть розплющувати очі на правду, вважають себе переможцями і нападають на Дмитра під постом.

Коментарі росіян під постом Комарова
Коментарі росіян під постом Комарова

Нагадаємо, що Дмитро Комаров замовив Україні "туристів", але ніхто їх не оцінив - доведеться переробляти: "Їдь назад і...".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров став ворогом номер один і задоволений: "Мені не соромно дивитись людям у вічі".

Також стало відомо, що Дмитро Комаров не може оговтатися після такого горя: "В одну мить знищено".