Знаменитий український виконавець Артем Пивоваров навчив Машу Єфросініну розваги для людей, яким уже за 30 років. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров дуже різнобічна особистість і дивує шанувальників не лише вокальними даними, а й захопленнями. Так, артист зустрівся з телеведучою Машею Єфросініною та вирішив навчити її незвичайної практики.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

На відео Артем Пивоваров умовляє ведучу постояти на дощечках із цвяхами, які ще називають садху. Співак поділився, що рекомендація фахівців на таких дошках потрібно стояти близько 40 хвилин, а він зміг цілу годину та десять хвилин.

"Маньячело", - прокоментувала телеведуча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зрештою Артем Пивоваров зміг умовити свою гостю постояти на дошках із цвяхами і враження у неї були досить яскравими.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дошки садху дуже глибокий інструмент. Давно стою, друзі теж. Насправді, вони вчать багато чому", "Якщо ви тренуєте я їду) хороша підтримка для тих, хто сильно боїться)", "Ой з моїм страхом я б тікала б, ховалася, аби не ставати на ті дошки", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна на мить "забула" про біль через війну і повернулася у мирні часи: "Вороги нехай бачать, що ми непереборні".

Також наш портал інформував, Маша Єфросініна розповіла, як втома довела її до втрати речей та наркоманських районів Варшави: "Потрібен відпочинок".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна вперше прокоментувала проросійську позицію сестри Лізи: "Важка тема для нашої родини".