Український співак Віталій Козловський розповів, яку істину відкрив після поїздки на фронт. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський активно займається волонтерством та регулярно їздить із благодійними концертами до українських захисників. Нещодавно йому вдалося побувати на Донбасі, де ведуться найжорстокіші бої.

Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music
Віталій Козловський. Фото: скрін instagram.com/vkozlovsky_music

Співак зізнався, що після повернення до Києва він відчув сильний дисонанс: місто живе та радіє, доки воїни на передовій бачать лише розруху та смерть. Але поспілкувавшись із самими захисниками Віталій Козловський почув, що вони стоять зі зброєю в руках саме заради того, щоб українці мали змогу радіти та жити.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Артист зазначив, що після цих слів відкрив для себе важливу істину.

"І після цих слів, я розумію як же це безглуздо нити, скаржитись, вступати в порожні суперечки, скубтися один з одним, жалітися на те, що важко. Так, дійсно зараз дуже важко, але треба бути щасливим, знаходити це щастя в найменших дрібницях. Створювати його своїми руками. Своїми думками. Добрими справами. Не ср@тися", - поділився артист.

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський випробував на собі нелегку працю ЗСУ та розсмішив українців: "Не твоє, краще співай".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський насолодився "серенадою" від Юрія Ткача прямо посеред жвавої вулиці: "Звучить добре".