Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська філігранно висміяла зірок, які займаються "шароварщиною", заробляючи гроші на "патріотизмі" і при цьому перебувають за кордоном. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно користується соцмережами і часто радує шанувальників яскравими кадрами та відео, на яких показує моменти з життя, а також обговорює різні питання.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

У цей час Оля Цибульська вирішила висміяти зірок, які займаються так званою "шароварщиною" - піаряться і заробляють на патріотизмі і при цьому можуть бути в іншій країні. У коротенькому ролику зірка зіграла одразу кілька ролей та філігранно потролила таких особистостей.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Під роликом співачка також зазначила, що не все так погано, адже в Україні з'явилося багато якісних виконавців.

Реакція українців не забарилася.

"Життєво... ця шароварщина вже вухами лізе", "Люблять Україну, коли пахне грошима", "Ой відео топ, але мені сумно, бо це реально так і є, є люди які таким "артистам" вірять, що вони люблять Україну і далі їх просувають по хіт парадах тощо", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як змінюються інтереси після 40 років, більше жодних діамантів: "Каннабіс дешевший".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, чому після 30 років відпадає необхідність у камасутрі: "У які б пози..."