Анджеліна Джолі - відома 47-річна американська актриса, яку ви можете пам'ятати за фільмами "Малефісента", "Лара Крофт", "Солт", "Вічні", "Містер та місіс Сміт" та багато інших.

Українцям особливо ця красуня запам'яталася, коли несподівано приїхала до Львова на початку повномасштабної війни.

Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт: скрін
Анджеліна Джолі в ролі Лари Крофт: скрін

Зараз варто трохи поринути в її особисте життя, яке не зазнало жодних змін останніми роками... після офіційного розлучення з Бредом Піттом.

Нещодавно в її компанії був помічений знаменитий американський мільярдер Девід Майєр де Ротшильд, в одному з ресторанів. Незабаром почалися чутки про їхній можливий роман, але пізніше стало відомо, що вони проводили ділову зустріч.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згідно з інформацією, опублікованою у виданні Page Six, Девід насправді є сім'янином та одружений на українській актрисі Карини Кейко. Вона вивчала акторську майстерність за кордоном та зіграла ролі у таких фільмах, як "Хічкок", "Стати Бондом" та "Листопадові злочинці".

Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube
Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube

Деталі розмови між Анджеліною Джолі та Девідом досі невідомі, але, швидше за все, їхня розмова торкалася питань екології.

Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube
Анджеліна Джолі, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Бред Пітт втік до Європи, щоб зводити нову дівчину на побачення: з Анджеліною Джолі не зрівняється

Як повідомляв "Знай.uа", Бред Пітт повів дівчину біля зірки "Щоденники вампіра" Пола Уеслі: завалив квітами на День закоханих

Знай.uа писав, Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта: історія Джонні Деппа та Ембер Херд повторюється?