Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський не втомлюється ділитися своїми авторитетними думками щодо тих чи інших життєвих речей.

Раніше він підходив до цього питання, викладаючи архівні відео у соціальній мережі Instagram. Так ми змогли побачити і почути те, що розповідав чоловік у 1999 році, щоб нагадати молоді про необхідність вчитися у найкращих, потім у 2009 році, щоб порекомендувати не бути надмірно скромними, щоб не занапастити себе.

Рекорд Михайла Поплавського, фото: організаторів телемарафону
Рекорд Михайла Поплавського, фото: організаторів телемарафону

Наразі Михайло Поплавський заявив, що українцям треба жити так, щоб залишити по собі "добрий" слід.

"Кожна людина має втілити свою особливу місію на землі! Правильно визначена мета вказує справжній шлях і задає напрямок руху. Яка ваша основна мета?", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

"Швидкотеча життя ігнорується поки ти молодий, а потім оговтаєшся, а вже пізно!", "Зараз багато хто живе одним днем, і не замислюються про те, що залишать після себе!", "Мало хто про таке замислюється, більшість просто насолоджуються моментом", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський допоміг українській пісні увійти до Книги рекордів Гіннеса: "Переповнює почуття гордості"

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський надихнувся "творчістю" Газманова і видав новий "хіт": без молоденьких студенток не обійшлося

Знай.ua писав, Михайло Поплавський відстав від студенток і взявся за Наталю Могилевську: "Вечір був феєричний"