Ведучому популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитру Комарову вдалося побувати у Гостомелі, де російські окупанти облаштували собі "базу" одразу після деокупації Київської області.

Після звільнення від загарбників селище міського типу стало схожим на декорації до фільмів про апокаліпсис.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Противник влаштував базу у житловому комплексі "Покровський". Там окупанти грабували, мародерствували, вбивали та жили. Після себе вони залишили свинарник, як висловився Комаров.

"…Тут була база російських солдатів, вони тут їли, винесли всі двері, абсолютно, у всі квартири. Мародерілі, все цінне, що можна було взяти, діставали", - розповів ведучий у фільмі "Рік", основою для якого стали кадри зняті Дмитром протягом року повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Він також зазначив, що у будинку все було завалено порожніми пляшками з-під алкоголю.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

"Можна побачити пляшки з-під алкоголю – дуже багато. Свинарник такий, що просто неможливо…", - зізнається Комаров.

В даний час подивитися фільм, який складається з двох частин можна на офіційному YouTube каналі "Світ навиворіт" - телепередачі, ведучим якої є Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров вистояв після нападу росіян, українці "відбивали" як могли: "Ми не сваримося. Ми разом".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров замовив Україні "туристів", але ніхто їх не оцінив - доведеться переробляти: "Їдь назад і...".

Також стало відомо, що Дмитро Комаров став ворогом номер один та задоволений: "Мені не соромно дивитися людям у вічі".