Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Антоніна, показала, як її легендарна мама декламує вірш про перемогу та віру у краще майбутнє.

Вони підтримали величезну армію своїх шанувальників життєствердною публікацією у соціальній мережі ТікТок, де за Тонею стежить майже 10 тисяч людей.

Тоня Матвієнко, фото: Знай.ua
Тоня Матвієнко, фото: Знай.ua

"Настане день... Закінчиться війна... Ми зможемо знову друзів обійняти... Кого від нас забрала чужина... Хто мав геть від обстрілів тікати. Ти знаєш, всі ми стали, як рідня. Біда нас породила, об'єднала Напевно, не було того дня, щоб ми за ближніми не переживали. Коли позаду буде горе, жах, то пригадаємо разом зі сльозами, як ми молилися богу вночі, як плакав він у ті хвилини з нами...", - продекламувала Ніна Матвієнко.

Додамо, що автор цього вірша поки що невідомий. Текст твору поширюється на соціальних мережах і майже став народним.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

@tonia_matvienko

#нінаматвієнко #ukraina

♬ оригінальний звук - Тоня Матвієнко

Ніна Матвієнко з перших днів війни всіляко підтримувала українців, незважаючи на те, що й сама змушена була довгий час переховуватись у підвалі власного будинку разом із усією родиною. Ролики за участю народної артистки викладала у соцмережах її донька Антоніна Матвієнко.

Ніна Матвієнко та донька Тоня. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/
Ніна Матвієнко та донька Тоня. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко в рідній Україні нарешті розправила крила, тепер Мірзоян не втримає: "Пташка випурхнула".

Раніше ми повідомляли, що воїни ЗСУ зустріли Арсена Мірзояна прямо в Бахмуті, з гітарою в руках: "Словами не пояснити".