Популярний український актор та співак Сергій Бабкін показав своїм фанатам найбільшу мрію всіх українців – мавзолей президента країни-агресора володимира путіна.

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у соцмережі Instagram. На опублікованому знімку – мавзолей Володимира Леніна, розташований у москві на червоній площі. Однак на тому місці, де має бути написано "Ленін", красується напис "Путін".

"COMING SOON!!! 1. Сильно любили. 2. Швидко забули" , - коротко підписав співак знімок на своїй сторінці.

"І витрачатися багато не треба: всього-то в написі на мавзолеї три літери змінити. Пфф... Подумаєш, креативністю вони не відрізняються, враховуючи те, як МакДональдс став Дядю Васею", - зазначає з гумором один із його фанатів .

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я сподіваюся, навіть вінків не буде з такої нагоди", "Мені здається, надто багато честі для такого персонажа", "Респект, і Україна збере грошей тому, хто це зробить", "Не потрібний нам ні рейв, ні рок - ми чекаємо на цей некролог", - захоплюються інші коментатори.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

"Там буде "Пулін" - Путін+Ленін", "Все так, тільки черга буде щоб плюнути" , - сміються у коментарях.

Нагадаємо, що Сергія Бабкіна після 8 місяців у Німеччині нагородили в Україні почесним знаком: "Не вистачило слів". Сергій та Сніжана Бабкіни отримали нагрудні знаки за те, що вони роблять для Батьківщини.

Раніше ми повідомляли, що Сніжана Бабкіна обнялася з пляшкою і зізналася, але не чоловікові: "Відвертий, Дивовижний, Космічний, я можу перераховувати нескінченно".