Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька згадала своє дитинство у Харкові, та розповіла, що зробили з її улюбленими місцями рашистські окупанти.

Вона опублікувала відповідну посаду на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Привіт! Мене звуть Сашко, і я народилася і виросла в чудовому Харкові на вулиці Чернишевська, 78, у самому центрі, поряд з площею Поезії. Які гарні там будинки! Скільки снарядів потрапили до них з моменту початку війни? У дитинстві разом із сестрою ми дуже любили ходити в місцеву бібліотеку і читати там комікси!А ще справжнісіньким святом для нас було піти в парк ім.Горького на прогулянку, там була наша улюблена піцерія з дуже смачною піцею!Окупанти обстріляли парк із градів неодноразово за цю війну , що продовжується..." , - згадує свівачка.

KAZKA. Фото: Instagram
KAZKA. Фото: Instagram

Крім того, вона згадала, як із сестрою бігала до книгарні BOOKS на вулиці Сумській, куди нещодавно потрапив снаряд. А навесні у Харкові розцвітали магнолії на вулиці Дарвіна, і, коли погода була зовсім теплою, дівчатка сідали на велосипеди та їхали гуляти аж до Саржиного Яру, до джерела.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Скрін, Instagram Kazka
Скрін, Instagram Kazka

"Мій прекрасний Харків! Місто вільних, талановитих людей! Незважаючи на зруйновані долі та будівлі, Харків живе! Ресторанчики готують піцу, люди прибирають вулиці та висаджують крокуси. Тому що життя триває! І все буде Україна!" , – резюмувала виконавиця.

Нагадаємо, що Олександра Заріцька з "KAZKA" зізналася, як ганебні вчинки Щегеля та Голубкова порушили її плани: "Неповним складом".

Раніше ми повідомляли, що Олександра Заріцька з "KAZKA" мріє про заміжжя та дітей - кохання змінило все: "Весілля після перемоги".