Відома українська співачка Злата Огнєвіч після повномасштабного вторгнення на територію України відвідує різні міста світу з концертами, щоб зібрати кошти на підтримку українців на ЗСУ.

Під час свого візиту до Вашингтона минулої весни зірка вирішила розповісти про апартаменти, в яких зупинилася.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Про це співачка розповіла на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram, у розділі stories.

Злата Огнєвіч розповіла своїм фанатам, що спочатку хотіла провести рум-тур у своїх апартаментах, проте згодом передумала, адже вони перебувають в українському посольстві у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

"Фактично це такий секретний об'єкт. Але повірте, тут дуже красиво, неймовірно красиво, дуже затишно. Все в такому американському старовинному стилі. Дуже багато якихось маленьких кімнаток. Кімната для праски, для рушників, для пральної машинки. У цих апартаментах дуже багато різних кімнат", - зізналася Огнєвіч.

Скріншот stories Злати Огнєвіч
Скріншот stories Злати Огнєвіч

Огнєвіч зізналася, що над цією будівлею часто літають літаки, чого вона не могла звикнути, і що дуже лякало зірку після пережитого під час війни в Україні.

"Над дахом постійно літають літаки, це просто жесть, як страшно! Асоціації не найкращі", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч поділилася щастям перед страшним днем: "Так у грудях защемило".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч порівняла себе із низькопробною співачкою, яка трясла тілом перед окупантами: "Куди блювати?".

Також стало відомо, що безжурна Злата Огнєвіч показала щасливу блакитну пару і зізналася у бажанні: "Мрію найбільше"