Українська танцівниця та педагог-хореограф, учасниця танцювального шоу "Танці із зірками" Ілона Гвоздьова якось дала відверте інтерв'ю.

Танцівниця висловилася про зрадників, розповіла про свою родину та прокоментувала звернення студентів Михайла Поплавського. Відповідний пост оприлюднили на сторінці «zirkovyi_shlyah» у соціальній мережі Instagram.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Ілона Гвоздьова висловилася про колег-зрадників 🤬 Танцівниця @ilonagvozdeva дала відверте інтерв’ю на YouTube-каналі нашої журналістки @dorotye. Зірка поділилася, де вона та її рідні зараз, що робить чоловік Іван, пригадала зруйнований рашистами будинок і розповіла про життя біженців і тимчасово переміщених українців у Італії", - написали в публикации.

Крім того, танцівниця висловила свою думку про колег, які здивували її зрадою. Також українська танцівниця згадала Тетяну Денисову, яка вирішила її заблокувати.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тетяна Денисова, фото: Знай.ua
Тетяна Денисова, фото: Знай.ua

"Денисова мене заблокувала. Це була найкоротша відповідь в історії нашого спілкування з нею. Мовчання – це також злочин". Окрім того, Гвоздьова вперше публічно вибачилася перед всією ЛГБТ-спільнотою та прокоментувала звернення студентів Михайла Поплавського, яких він буцімто виганяв з бомбосховищ на вулицю. Подробиці за посиланням у сторіз", - також написали в пості.

Нагадаємо, що легенда "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова втратила найрідніше через путін: "Ми жили і нікого не чіпали".

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздоьва просить українок перестати знущатися з себе, краще поїсти.