У квітні стало відомо, що Остап Ступка, відомий актор та син української театральної та кінематографічної легенди, став винуватцем ДТП, яке спричинило шкоду й травми.

Суд вже виніс вирок, але Ступка відмовився від заперечень та заявив, що буде допомагати потерпілому.

Остап Ступка, фото з вільних джерел
Остап Ступка, фото з вільних джерел

Минулого року у “непутящі” з'явився запис про дочку Ольги Сумської, Тоню Паперну. Вона не згадала про війну в Україні та пізніше приховала свою сторінку від земляків, ймовірно, щоб уникнути критики за відпочинок з чоловіком-московитом та життя на чужині.

Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот
Ольга Сумская и Тоня Паперная, скриншот

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дарина Мамай-Сумська, дочка Наталії, не продовжила зіркову спадщину матері. Хоча спочатку очікувалося, що вона буде продовжувати її славу, згодом стало відомо, що дівчина не працює, а матері доводиться утримувати її.

Злату Мітчелл, наступницю Ольги Фреймут, хейтять в мережі. Хоча дівчина ще не досягла повноліття, вона вже зуміла викликати суперечки серед шанувальників своєї матері. Фанати Ольги Фреймут не сприймають світлини, що публікує дочка зірки з вечірок, де вона намагається показати свою фігуру у відкритому одязі.

Злата Мітчелл, фото: Instagram
Злата Мітчелл, фото: Instagram

Навіть старша дитина Олі Полякової, Маша, поїхала жити та навчатися у Лондоні, але також зазнала хвилі неприязні від знайомих.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Раніше ми розповідали: Олег Постернак пояснив, у чому складність проведення виборів під час війни

Нагадуємо: Микола Томенко: "Захистити знамениту Асканію-Нову від варварів Путіна"

Також: Михайло Шейтельман прокоментував розміщення ядерної зброї на території Білорусі