Знаменита українська співачка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова іноді показує "залаштунки" свого насиченого життя, що дуже подобається численним фанатам. Цього разу вона, на прохання аудиторії, зняла відео в Insta Stories без фільтрів, щоб усі могли як слід розглянути її обличчя та освіжаючий макіяж, над яким постарався візажист.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Співачка зазначила, що її підписники скаржаться, що вона використовує різні маски і хочуть бачити її в натуральному вигляді. Вона впевнена, що її краса не може не сподобатися, тому закликала всіх насолоджуватися нею.

"Ви його бачите, воно вам подобається. Їжте, не обляпайтесь!" - заявила Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На той момент ззаду сиділа донька зірки Маша і зазирнула в камеру, тож шанувальникам вдалося побачити не лише прекрасне обличчя Полякової. До речі, 18-річна дівчина зараз навчається в Англії, та ненадовго повернулася до родини.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до Росії: "Хотіла бути королевою №1"

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу до Росії: "Прийде той час"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова розповіла про свою 98-річну тезку, яка хотіла знову воювати: "Я вірю в одне, у перемогу"