Відома українська модель, волонтер, вже дуже популярна ведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка буквально днями зізналася про велику агресію на той контент, який негативно впливає на нашу українську культуру та йде зсередини самої України, продовжує спілкуватися зі своїми відданими фанатами.

На цей раз Даша Астаф'єва зробила дуже гучне визнання, і можна подумати, що це особиста новина, але не все так просто. Справа в тому, що Даша оголосила про свою вагітність. Давайте дізнаємося в чому тут справа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євої у мережі Instagram.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Ваша взяла! Я вагітна. Але Карпатами. Все. І здається, це назавжди! Вагітна рибами, яких шукали, шукали, але так і не знайшли... потопили черевики, втратили всіх воблерів, покололи пальці і все! Тільки снилися, і всі величезні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Вагітна Песом, що назвали "Типрийшов", а насправді він Юлік. Їла каші, гуляла ведмежими стежками, тікали разом від них, потім співали, дивився "Чупу" на Нетфлікс і навіть трошки плакав, як я. Але це все нісенітниця. Тому що Юлік не безпритульний [як ми думали з вами всі], а просто холостяк і пустун. Так і не пропаде!

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

А ще вагітна всіма форелями. Щодня по одній. Тому що вони тут найсмачніші, приготовані з коханням та секретами! Ще незабутніми подорожами, до марашей під снігами))). Перевалами з питаннями від місцевих, і відповідями, які знають тільки вони самі... а ще й саламандра, що вилізла та піддакує. Точно весна. Йоу. І обов'язково із змаганнями за кількістю підборіддя. Тут я непереможна...", - розповідала про свої пригоди в горах Даша.

Нагадаємо, "Кожною кліткою чекала...": Даша Астаф'єва спокусила чоловіків джинсовим міні, всі секрети назовні.

Раніше повідомлялося, "Без зайвих слів...": прикраса для Playboy Даша Астаф'єва опинилася босоніж біля стінки, назад шляху немає.

Також, Даша Астаф'єва тонко натякнула на товстий розмір: "Йди сюди, я тобі дещо покажу...".