Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина вирішила поговорити з шанувальниками про віру.

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Мішина зазначила, не так важливо, вірите ви в Бога чи ні, визнаєте його існування чи заперечуєте. Однак важливо те, що релігія та церква приходять багатьом на допомогу в ці складні для України часи.

Ксенія Мішина, кадр з інтерв'ю
Ксенія Мішина, кадр з інтерв'ю

Актриса згадала і свято Благовіщення, яке оголошують після того, як понад 2 тисячі років тому Архангел Гавриїл сповістив Діву Марію про чудо непорочного зачаття.

"Якщо подумати про минуле, то добра звістка щороку могла мати й інший сенс протягом такої довгої історії після. Мені хочеться вірити і сподіватися на диво, що Блага звістка сповістить про перемогу чи мир. Я вірю, що до Великодня ми переможемо у війні, а всі наші люди в обложених містах залишаться живими. Тому я молюся за це в цей день, і молитимусь усі наступні", - наголосила Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Згадала актриса і про російського патріарха Кирила, який на Благовіщення запустив голубів світу. Однак, на її думку, це точно не та людина, яка зараз бажає миру.

Ксенія Мішина, скрін instagram
Ксенія Мішина, скрін instagram

Нагадаємо, що Ксенія Мішина згадала про зв'язок із одруженим і як до неї підкочували багатії заради інтиму: "У мене така природа".

Раніше ми повідомляли, що схудла Ксенія Мішина переборщила зі спортом, медики бояться найгіршого: "Дівчинко, зупинись...".