Фіналістка "Міс Україна" Аліна Ляшук, яка також була учасницею проєкту "Холостяк"-10 та боролася кілька місяців за серце Максима Михайлюка, висловилася з приводу війни в Україні.

Вона опублікувала відповідну посаду на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши свою фотографію у вінку з жовтих нарцисів на тлі синього неба.

Аліна Ляшук, фото: Знай.ua
Аліна Ляшук, фото: Знай.ua

"Я людина, яка ніколи не дивилася фільмів жахів і як тільки бачив схожі кінофільми відразу вимикав телевізор. А як зараз вимкнути цю страшну реальність, в якій живемо, щоб вона виявилася просто кошмарним сном?" , - Запитує дівчина.

Вона також поділилася цитатою психіатра, якому довелося пережити нацистські табори Віктора Франкла. Він писав, що "Першими ламалися ті, хто вірив, що скоро, ось-ось все скінчиться. Після них-ті, хто вірив у те, що це колись скінчиться. Вижили ті, хто фокусувався на своїх діях, без очікувань про тому, що може чи не може статися”.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Хтось свято вірив, що все скінчиться завтра/через тиждень...
Хороші новини. Погані новини. Ніхто не знає, коли скінчиться вівна", - стверджує красуня.

Аліна Ляшук, фото: Instagram
Аліна Ляшук, фото: Instagram

Вона закликала українців по можливості повертатися до звичного ритму життя, працювати та допомагати ЗСУ.

"Героїзм у тому, щоб повернутися. Повернутися до роботи – ось, що складно. Зате коли ми переможемо, а ми переможемо – ми отримаємо стільки тих можливостей, що від їхнього потоку дах зносити, повірте в це! Зміниться все. Вже змінилося. Хай буде краще! Буде 100%" , - впевнена українка.

Нагадаємо, що учасниця "Холостяка" Аліна Ляшук зганьбилась у трамваї та заплатила штраф.

Раніше ми повідомляли, що Аліна Ляшук із 10 сезону "Холостяка" захистила Алекса Топольського після скандалу: "Ви йшли на шоу".