Відомий український співак та колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес одного разу розповів про звірства, що творили російські окупанти у Бучі.

Про це Володимир Дантес розповів на своїй особистій сторінці у Instagram у розділі stories.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України армія Росії вчинила чимало військових злочинів, у тому числі і в Бучі. Там окупанти катували, ґвалтували і нещадно вбивали мирне населення.

Дантес розповів, що за даними журналістки ВВС Людмили Денисової, близько 25 жінок віком від 14 до 24 років систематично ґвалтували російські окупанти в одному з підвалів Бучі. Після цього дев'ять із них були вагітні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Буча, фото: скріншот з відео
Буча, фото: скріншот з відео

"Російські солдати сказали, що ґвалтуватимуть їх так, що вони не захочуть сексуальних контактів з жодним чоловіком, щоб перешкодити їм мати українських дітей", - додала омбудсмена.

Володимира Дантеса дуже шокували, прочитавши цю новину. Він зізнався, що після таких повідомлень дуже важко стримати гнів, адже невідомо, що можуть зробити ще російські окупанти.

"Я їхню маму, і маму мами!!! російські виб***ки !!! Дуже важко стримати гнів! Це вже неможливо", - зазначив Володимир Дантес.

Володимир Дантес, скрін з instagram
Володимир Дантес, скрін з instagram

Нагадаємо, що Monatik притиснув маленьку Надю Дорофєєву, поки Дантес називає його добрим другом: "Хочу знову зустрічатися за лаштунками".

Раніше ми повідомляли, що п'є горілку та спить на столі: Володимир Дантес показав, як розважається Даша Кацуріна.