Відомий український гуморист Ігор Ласточкін записав кумедне відео про те, що чекає на росіян у не такому далекому майбутньому через велику кількість санкцій.

Цим відео український гуморист поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Ігор Ласточкін записав відео про те, як у 2023 році росіяни вже залишаться без нових фільмів та серіалів через санкції. Тому він показав, як можуть поводитися в такій ситуації росіяни.

"Ти ж чув, що до нас нові фільми не завозять. Я старі все подивився, і хочеться чогось нового. Я вирішив довбати себе каменем по голові, щоб вечір прем'єр сьогодні влаштувати. Можеш мені нормально так прикластися , по темі просто, щоб я забув всі фільми ", - зазначив персонаж Ласточкина.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ігор Ласточкін, скріншот
Ігор Ласточкін, скріншот

У мініатюрі друг персонажа Ласточкіна попередив його, що він може забути " про велич росії " , і навіть про путін. На що він заперечив, щоб таке забути треба лише з танка в голову вистрілити.

Ігор Ласточкін, скріншот
Ігор Ласточкін, скріншот

Друг таки вдарив його каменем по голові, а після такої "процедури" він вигукнув: "мій найкращий друг - президент путін".

Нагадаємо, що Ігор Ласточкін з "Ліги сміху" розповів про спроби вилікувати від алкоголізму батька, який живе в росії.

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" у шкіряному вбранні спробувала спокусити одруженого Ігоря Ласточкіна.

Також стало відомо, що тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав, як росіяни панічно бояться освіти та книг.