Минув місяць із моменту виходу останньої серії серіалу The Last of Us, створеного за мотивами однойменної культової гри.

Невідомо, коли вийде продовження цієї постапакаліптичної історії, проте зараз варто сфокусуватися на акторах. Наприклад, багато хто міг не знати про довгу, 13-річну дружбу головного актора Педро Паскаля та Сари Полсон.

Белла Рамзі та Паскаль, кадр з серіалу
Белла Рамзі та Паскаль, кадр з серіалу

Нещодавно зірка "Американської історії жахів" згадала в інтерв'ю для видання Esquire, як фінансово допомагала Педро в 2000-х роках, коли актор The Last of Us тільки-но прагнув досягти хоч якогось успіху в акторській кар'єрі.

Сара розповіла, що іноді передавала Педро зароблені гроші, щоб актор міг "прогодувати себе". Полсон і Паскаль зустрілися в 1993 році, коли Педро приїхав до Нью-Йорка заради навчання в Школі мистецтв Тіш при Нью-Йоркському університеті. Тоді вони часто ходили разом у кіно.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Закінчивши навчання, Паскаль переїхав до Лос-Анджелеса, де пробував свої сили в акторстві здобувши кілька ролей у серіалах "Баффі - переможниця вампірів" та "Дотик ангела". Однак цього, як виявилося, зовсім не вистачало, щоби покривати основні витрати. Незабаром Педро Паскаль був змушений повернутися до Нью-Йорка... він вважав, що якщо не досягне успіху до 29 років, то це "кінець".

Зараз актор відомий на весь світ ролями в "Мандалорці" і в The Last of Us.

Нагадаємо, Белла Рамзі та Педро Паскаль замислилися над долею Джоеля у 2 сезоні The Last of Us: "Чи готова я?"

Як повідомляв "Знай.uа", Белла Рамзі та Педро Паскаль показали веселі закадрові моменти зі зйомок The Last of Us: "Це називається згуртованість"

Знай.ua писав, Белла Рамзі з The Last of Us зізналася, коли варто чекати продовження серіалу: "Це буде кінець ..."