Відомий український продюсер та телеведучий Юрій Горбунов разом із колегами одного разу влаштував для українських захисників благодійний концерт.

Кадрами благодійного заходу для ЗСУ Юрій Горбунов поділився на сторінці у соцмережі Instagram.

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

З перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія на території України, Юрій Горбунов намагається допомагати та робити все можливе, аби наблизити Україну до перемоги. Якось Горбунов разом із колегами вирішив підняти військовим ЗСУ бойовий дух, влаштувавши для них концерт.

Фото з сторінки Юрія Горбунова
Фото з сторінки Юрія Горбунова

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Горбунов разом із колегами влаштував для ЗСУ концерт із українськими піснями та гумором. До цієї ініціативи приєдналося чимало зірок, серед яких співачки Руслана та Христина Соловій.

Юрій Горбунов, фото з instagram
Юрій Горбунов, фото з instagram

За словами телеведучого, він отримав неймовірні емоції від благодійного концерту для українських захисників. До того ж зізнався, що зараз як ніколи почувається на своєму місці, адже допомагає втішити українців у таку скрутну хвилину.

Фото з сторінки Юрія Горбунова
Фото з сторінки Юрія Горбунова

"Це були неперевершені емоції!! Дякую вам, воїни ЗСУ, ми хоч на півтори години змогли вас порадувати гумором та піснями!! Культурний фронт діє!!!",- зазначив Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов зізнався у конфлікті з українською зіркою, але Тіна Кароль не винна.

Раніше ми повідомляли, що зірка ранкового шоу "Підйом" Юра Горбунов опустив Влада Яму за його втечу до "майамського ТРО": "Люди вибачать, але...".