Відома українська співачка Alyona Alyona втратила у війні близьку людину. Біль, який ніколи не пройде, таке не пробачають.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка повідомляє про події в країні, а також займається волонтерством. Вона продовжує робити все для того, щоб допомогти людям.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

На цей раз новина досить трагічна. Справа в тому, що в цій війні загинула близька для Alyona людина. Про це стало відомо незабаром після початку повномасштабної війни.

"Твої подвиги, куме, зберігали нам життя. Тепер ти будеш крилами закривати нам небо над Україною. Слава тобі, воїне, і вічна пам'ять. Герої не вмирають!" – написала вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Alyona Alyona, фото: скріншот
Alyona Alyona, фото: скріншот

В умі не складаються, як російські військові можуть забрати життя безневинних людей. Вони вторглися в чужу, незалежну державу, і почали творити тут геноцид населення.

Після того, як почалася війна, дівчині довелося повернутися до рідної Баришівки, що на Київщині. Там вона почала допомагати українцям і фасує дефіцитні зараз ліки.

Її кум, Володимир Цвілій, захищав українські землі до останнього, поки нелюдські війська не випустили в нього кулю.

"З сьогоднішнього дня мій кум на небі. Він мужньо захищав Україну. Батьки дали йому життя, а рашисти забрали. Нехай горять у пеклі" - підсумувала свою посаду артистка.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Нагадаємо, що Аlyona Аlyona дізналася про гору українок і вирішила показати свої прокладки: "Гарно жити не заборониш".

Раніше ми повідомляли, що Аlyona Аlyona пригрозила Лукашенку і відмовилася від його "картоплі на драники": "Чому народ має розплачуватися".