Відома українська актриса Ксенія Мішина згадала про дитинство після новини про затоплення крейсера "Москва".

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно вона висловлюється на різні теми, і в основному вони стосуються ситуації у країні.

Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube
Ксенія Мішина на інтерв'ю у Слави Дьоміна, скріншот: YouTube

Минулого квітня з'явилася інформація про те, що крейсер "Москва" пішов на дно, і у Ксенії Мішиної особисто з ним пов'язано багато спогадів.

"Так багато хочеться сказати, але слова дуже складно укладати в рядки, коли так багато почуттів. Але я спробую розібратися ... Севастополь, 1996 рік, мені 7, гуляємо з мамою на Приморському бульварі, я спостерігаю за великим кораблем і жахливо пишаюся своїм містом, тоді мені здається це чимось дуже важливим", - розпочала публікацію актриса.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У 10 років вона поїхала з татом на парад на честь дня Перемоги, і там дівчинка побачила крейсер "Москва". Тоді прийшло усвідомлення, що війна це страшно і цього не можна допустити більше ніколи. Однак, реальність виявилася іншою, і через кілька десятиліть все повторилося.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

У 20 років вона приїхала додому до Севастополя з Києва, де напередодні успішно закрила першу сесію. Прогулюючись вуличками Севастополя, вона спостерігала за гарними сірими кораблями та крейсером. Тоді здавалося, що немає більш затишного та безпечного місця.

"А зараз мені не здається, мій дім точно став чудовиськом, яке намагається зжерти свою дитину. Флер дитячих спогадів розчинився і я бачу як ці машини-вбивці наставили на мене свої гармати. Я відчуваю все це, всю цю кровожерливу систему, як збожеволіла тварина , яке стогне і розриває на криваві шматки все, що трапляється йому під лапу. І не важливо, навіть якщо це його дитинча. Мені більше нічого не здається. У мене більше немає того дому. Його забрали і я давно цю втрату відгорювала",- продовжила Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

В кінці вона лише попрощалася з крейсером, і рада, що з цим символом піде ціла епоха брехні, крові та невігластва.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина вже багато років живе зі справжнім чоловіком і бажає йому не воювати: "З першої секунди я відчула...".

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина розповіла про радісну звістку, на яку чекають усі українці - Еллерт ні до чого: "Бережіться диявола".