Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна похвалилася красою у напівпрозорій білизні та викликала фурор у мережі. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в instagram.

Анна Сагайдачна вже досить тривалий час займається танцями на пілоні, а водночас веде здоровий спосіб життя. Регулярні фізичні навантаження та догляд за собою дали вражаючі результати, якими актриса вирішила похвалитися перед шанувальниками.

Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачна, фото: Знай.ua

Так, Анна Сагайдачна поділилася кадрами із пікантної фотосесії. У кадрі зірка позує в спокусливому і достатньому сміливому спідньому, деякі елементи якого зовсім прозорі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Актриса продемонструвала себе в різних позах та ракурсах, що дуже вразило користувачів мережі. Багато хто відзначив, що від кадрів їх кинуло в жар, а інші запропонували провести батл із Ксенією Мішиною.

"Я нарешті зігрілася після відключення опалення, дуже гаряче", "Вам потрібно з Мішиною спільну фотозйомку зробити", "Схоже на батл гарного тіла. Мішина vs Сагайдачна", "Яка киця - тигриця, пожежа, кличте пожежників", "Ви прекрасна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" натягла прозорий комбінезон і віддалася улюбленій справі: "Рольові ігри".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".

Крім того, ми писали, Ксенія Мішина засумувала по Криму і згадала крейсер "Москва", що потонув: "Мій будинок точно став чудовиськом".