Минуло вже достатньо часу з моменту закінчення першого сезону серіалу The Last of Us, зробленого за мотивами однойменної гри.

Вже зараз відомо про розробку другого сезону цієї постапокаліптичної історії - Педро Паскаль та Белла Рамзі повернуться до своїх ролей. Оскільки є продовження гри, то могла припустити, що сюжет рухатиметься за ним.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Власники HBO та Warner Bros. Discovery надовго не збираються відпускати такий цікавий проект. Завдяки його атмосферному сюжету, про серіал вже говорять багато хто навіть до завершення першого сезону.

Виконавчий продюсер Ніл Дракманн заохочував шанувальників з нетерпінням чекати на майбутні епізоди, натякаючи на продовження історії.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На конференції NAB Show, яка проходила в Лас-Вегасі (США), Крейг Мазін разом із чотирма членами кінознімальної команди розповів про створення музики, спецефектів та тонкі налаштування зовнішнього образу заражених. Один із головних творців серіалу не розкрив достатньо подробиць про майбутні епізоди, йому все ж таки довелося натякнув на подальший розвиток проекту.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

"Наш план полягає в тому, щоб зробити не тільки ще один сезон. Ми повинні протриматися якийсь час", - заявив він.

Зараз триває підготовка до другого сезону The Last of Us, однак у майбутньому ми можемо побачити і третій, за натяками Крейга Мазіна, який буде або за мотивами вже оригінальної історії... або вийде вже після того, як вийде третина гри - а вона досі не була офіційно анонсована.

Нагадаємо, відома актриса згадала, як "годувала" грошима Педро Паскаля з The Last of Us: думав, що це "кінець"

Як повідомляв "Знай.uа", Белла Рамзі та Педро Паскаль замислилися над долею Джоеля у 2 сезоні The Last of Us: "Чи готова я?"

Знай.ua писав, кашель, хрипоту і гній: людина заразилася дерев'яним грибком, скоро почнеться "The Last of Us" в реальному житті?