Популярна у соціальних мережах українська модель, блогерка і навіть трохи акторка Саша, яка нещодавно знялася у кліпі музиканта SHUMEI, продовжує радувати своїх відданих фанатів яскравими кадрами із життя.

Цього разу Олександра вирішили попозувати зі свіжою трояндою, яку зірвали спеціально для фотосету. Тепер дівчина має ще й такий цікавий знімок, на якому видно нову зачіску.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Саші Бо у мережі Instagram.

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram
Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

На жаль, Саша Бо ніяк не підписала знімок, а лише залишила емодзі у вигляді квіточки. Тим самим Олександра надала простір для коментарів від відданих шанувальників, які вони люблять залишати під публікаціями своєї улюблениці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Для знімку Саша Бо вибрала елегантний гольф та ділові бежеві штани, які ледве помітні на даному знімку. Тут фанати зауважили, що Саша Бо повністю показала свою нову зачіску. Деякі передплатниці навіть вирішили не змінювати свій настрій і прямо написати, що їм одразу не сподобалася форма волосся, але потім вони змогли звикнути, адже це вибір Сашка.

Ось, що пишуть люди: "Так гарно з новою стрижкою, хоча мені відразу шкода дуже було))", "Дуже пасує нова зачіска. Якось по-іншому дивлюся на Вас!", "Красуня", "Квіточка", "Бель з "Красуня і чудовисько"".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Великдень буде дуже веселим: рецепт ромової паски від Саші Бо, не забудьте про білий шоколад.

Раніше повідомлялося, що розквітла красуня Саша Бо зробила це на підлозі з парочкою, яка любить по-собачому: "Знову на дні...".

Також, розслаблена Саша Бо в одних трусиках розпливлася перед дзеркалом: "Вдягають по черзі?".