Відома співачка та телеведуча Оля Полякова розчулила українців новою ліричною піснею яку вона присвятила медикині Оксані Баландіній, що втратила кінцівки під час обстрілу, та її чоловіку.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Наприкінці березня минулого року у Лисичанську Луганскої області Оксана разом з чоловіком йшла отримувати гуманітарну допомогу та повертаючись додому наступила на міну.
Незважаючи на те, що дівчина втратила обидві нижні кінцівки, це не завадило їй у лікарні вийти заміж та бути щасливою.

У відео з концерту що співачка виклала на своїй сторінці у Instagram, на сценічному моніторі було показано відео, як Оля займається благодійністю та допомагає тим, хто цього потребує. Вона опікується фондом "Незламні", що допомагає пораненим внаслідок війни.

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

Партію скрипки до пісні «Пташка» виконав відомий військовий скрипаль Мойсей Бондаренко. Він створював композицію перебуваючи у зоні активних бойових дій, сидячи в окопі.

Глядачі у концертному залі, та і сама Оля не змогли втримати сліз почувши розповідь про цю дівчину.

"Моя нова пісня «Пташка» присвячена медикині Оксані Баландіній, що втратила кінцівки під час обстрілу, та її чоловіку. Її особиста історія настільки вразила мене, що я вирішила заспівати про цю дівчину в пісні. Партію скрипки до «Пташка» виконав військовий скрипаль Мойсей Бондаренко, записавши відео в окопі"- розповіла зірка у своєму блозі.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



Шанувальникам виконавиці пісня також дуже сподоблась.

"Пісня дуже зворушлива і до мурах по шкірі. Неможливо стримати сліз", " Олю, вам личить українська і цей ліричний глибокий стиль у музиці"-написали співачці у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін з instagram

Нагадаємо, раніше ми писали Оля Полякова показала того, хто був з нею багато років і впорався краще за чоловіка: "Нас звела доля"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що добре закінчується"

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова зчепилась у "бійці" зі старшою донькою Машею, вже наступає на п'яти: "Яблучко від яблуні, як то кажуть"