Відома українська співачка Аліна Гросу, яка зараз перебуває у США, побувала у Голлівуді та заінтригувала шанувальників новиною. Кадром зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу вразила яскравим знімком, на якому позує у стильному вбранні на тлі знаменитих Голлівудських пагорбів у Лос-Анджелесі. Співачка зазначила, що останнім часом багато хто непокоїться, чи повернеться вона до України і одразу заспокоїла, заявивши, що остаточно переїжджати до США не планує.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

"Для тих, хто запитує, чи планую я повернутись? Звичайно!!! Я нікуди не переїжджала: навчання, підвищення кваліфікації – це одне. А постійне проживання, особисте гніздечко, рідні люди – це інше. До речі, дуже сумую", - зазначила. співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На додачу Аліна Гросу повідомила, що записала нову пісню, чим одразу заінтригувала шанувальників.

"Ти прямо заінтригувала нас, не можемо дочекатися твоєї нової пісні, тому що вони всі у тебе особливі", "Мама Голлівуду"", "Кожна твоя пісня - це шедевр!!", "Красуня. Удачі тобі у всіх твоїх починаннях", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу похвалилася зустріччю з голлівудським красенем: після такого про Полянського і не згадаєш.

Також наш портал інформував, Аліна Гросу з відкритим декольте продемонструвала величезні "пагорби": "Блогер так собі".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль зізналася, що зараз між нею та Даном Баланом: йому є куди рости.