Відома українська актриса Наталія Денисенко вирішила розповісти про свою любов до України. До початку повномасштабної війни навіть не думала, що можна так любити.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує важливу інформацію про події в країні, а також висловлює свою думку щодо різних приводів.

Денисенко та Федінчик, фото Instagram
Денисенко та Федінчик, фото Instagram

Було опубліковано фотографію вишиванки, на якій лежить долоня актриси. У самій публікації вона вирішила розповісти, як вона усвідомила любов до своєї країни.

"Я не думала, що я таааак сильно люблю свою країну... Розкажу вам чесно, ще до 24 лютого, коли Андрій мені казав, що можливо найближчим часом на нас чекає війна, в міста заходитимуть війська, вбиватимуть, забиратимуть майно, ґвалтуватимуть жінок". .. я йому відповідала, що такого не може бути, а навіть якщо так - ми просто всі втечемо в іншу країну, і почнемо нове життя" - розпочалася публікація.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але, коли почалася повномасштабна війна, все змінилося. Актриса не хотіла нікуди їхати, був лише страх і паніка. Наступного дня Наталя була теж готова взяти в руки зброю.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

"Зізнаюся, я не думала, що це можливо .... ТАК ЛЮБИТИ СВОЮ КРАЇНУ І СВІЙ НАРОД 😭🙏 Коли , настане наша перемога я уявляю ЯК ми будемо цінувати КОЖНИЙ момент свого життя! Кожне слово нашої мови! Кожен міліметр землі! Я так люблю тебе, Україна 💛💙" - підсумувала дівчина піст.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко порушила заборону, щоб зробити приємне чоловікові Фединчику із ЗСУ: "Передати у відрядження".

Раніше ми повідомляли, що подружка Мішина з "Фортечної" Наталка Денисенко не боїться втратити всіх близьких: "Історія завжди йде по колу".