Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія зворушила милим фото із Захуром та дочками, після заяв про розлучення. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно Камалія приголомшила українців заявою про розлучення із чоловіком-мільярдером, з якою прожила у шлюбі майже 20 років. Вона розповіла, що разом із чоловіком протягом року працювала над проблемами у їхніх відносинах, але все ж таки було прийнято рішення рухатися далі порізно.

Камалія та Захур. Фото: скрін youtube
Камалія та Захур. Фото: скрін youtube

Так, співачка несподівано возз'єдналася із Захуром та порадувала українців милим фото, на якому позує разом із ним та доньками у кафе. Як відомо чоловік Камалії має пакистанське коріння і сама співачка вшановує традиції цієї країни, тому сім'я зібралася відзначити важливе свято.

"Святкуємо родиною Ід Байрам", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто припустив, що Камалія та Захур знову разом, хоч такої заяви пара й не робила.

"Вже знову разом", "Сім'я, це найкраще щастя", "Як класно бачити вас разом!", "Та може вже разом і будете, чого розходитися. Криза у всіх буває", "Молодці! Гарні разом!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія стривожила фанатів тяжкою хворобою, артистка називає себе кулькою: "Не можу це показати..."

Також наш портал інформував, Камалія, яка страждає від тяжкої хвороби, розлучається з чоловіком мільйонером: "У цей скрутний час..."

Крім того, ми писали, Камалія розкрила правду про свій давній зв'язок з путіним і як він хотів створити новий СРСР: "Звал у кремль, часто дзвонив".