Через чітку українську позицію та підтримку України у війні, які розв'язала рф, багатьом зіркам і блогерам заборонили їздити в росію на 50 років.

Зокрема до цього списку потрапив знаменитий український тревел-блогер та зірка програми "Орел і Решка" Антон Птушкін. Він не зможе в'їжджати на територію росії до 2072 року. До цього списку також потрапив блогер мільйонник та друг Птушкіна Ян Гордієнко. Останній вирішив пожартувати з цього приводу.

Антон Птушкін. Фото: скрін youtube
Антон Птушкін. Фото: скрін youtube

Блогер Ян Гордієнко на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 3.2 мільйони людей, опублікував спільне фото з Антоном Пушкіним. За допомогою фотошопу блогер, так би мовити, постарів себе та друга, мовляв, це настав день коли заборона на в'їзд до Росії більше не діє.

" 2072 рік. Нам із Антоном Птушкіним нарешті дозволили в'їхати до росії", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цей жарт встиг оцінити український ресторатор, який нещодавно розійшовся зі своєю дружиною Михайло Кацурін. До речі, нещодавно він разом з Антоном Птушкіним знімав спільний проєкт для youtube, де розповідав про їжу різних культур.

Скріншот поста Яна Гордієнка
Скріншот поста Яна Гордієнка

"Ворог ворога", - так Михайло Кацурін підписав фотографію Антона Птушкіна на Яна Гордієнка, яку перепостив собі в stories.

Скріншот stories Міші Кацуріна
Скріншот stories Міші Кацуріна

Нагадаємо, що ігри Кацуріних, Дорофєєвої та Дантеса випливли назовні - ніхто й не подумав би, що все настільки: "Його ніхто й не любив".

Раніше ми повідомляли, що колишній Дорофєєвої Вова Дантес розкритикував себе і зненавидів життя: "На все це було?".