На початку повномашстабної війни з росією відома українська співачка Оля Полякова записала емоційне звернення до співака Філіпа Кіркова.

Записати це відео співачку спонукав пост артиста в Instagram, в якому він підтримав кумів путіна - Оксану Марченко та нардепа Віктора Медведчука, якого вдалося затримати СБУ. Полякова наголосила, що Медведчук упродовж багатьох років обкрадав українців і безпосередньо причетний до того, що зараз відбувається.

Оксана Марченко разом з чоловіком Віктором Медведчуком
Оксана Марченко разом з чоловіком Віктором Медведчуком

Також артситка дорікнула виконавцю, що він нібито так цінує людські стосунки, але жодного разу за цей час не поцікавився, як вона та її діти. У програмі "Сніданок 1+1" Оля Полякова зізналася, чи якось відповів Кіркоров на її звернення до нього.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова поділилася з українками своїм секретом краси: "Через 2 місяці вас не впізнають сусіди".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова згадала, як розбила родину заради власного щастя.