Відома українська співачка Надя Дорофєєва, котра рік тому розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом якось відверто розповіла про причини розлучення.

Про це Надя Дорофєєва розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої
Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої

Надя Дорофєєва зізналася, що на 2022 рік у неї планувався вихід великого сольного альбому та круті колаборації, проте все перекрила війна.

Також вона не могла пройти тему розриву з Володимиром Дантесом. Співачка зізналася, що вони не планували відкласти цю новину на мирніший час, адже завжди були чесні зі своєю аудиторією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ні, не думали, тому що йде війна, і хоча йде війна, ми дихаємо, живемо, їмо, навіть щось дивимося. Я завжди досить відверта зі своїми шанувальниками. І я не думаю, що ми когось образили тим, що ми сказали з Вовою про те, що ми вже не разом, але ми дуже поважаємо один одного", - зазначила Дорофєєва.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Як розповіла співачка, вони із Володимиром Дантесом розлучилися ще до війни. Оскільки стало важко відповідати всім на запитання один про одного, подружжя вирішило не обманювати своїх друзів і шанувальників і розповісти всю правду. Після того дуже бістро Надя Дорофєєва закрутила з ресторатором Михайлом Кацурініим, який теж "нашвидкуруч" розлучався з дружиною Дашею, яка зараз будує стосунки з Дантесом.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Нагадаємо, що незабаром весілля? Надя Дорофєєва отримала на днюху від Михайла Кацуріна загадкову коробочку.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва нарешті показала малюка, не випускає з рук: "Це ніколи не замінить будинок".