Відома українська співачка, а також фронтвумен гурту The Hardkiss публічно виконала гімн України. Сталося це перед благодійним матчем "Динамо", але було тоді і ще дещо незвичайне.

Пройшов благодійний матч навесні 2022 року. Це все в рамках туру на підтримку України під час війни із росіянами.

Юля Саніна. Фото: скрін youtube
Юля Саніна. Фото: скрін youtube

Розпочався спортивний захід із виконання гімну України солісткою колективу The Hardkiss Юлії Саніної. Це було перше її публічне подібне виконання за більш ніж 10 років кар'єри.

Виступ торкається душі, адже зараз Україна переживає найскладніший час за 30 років незалежності, і всім нам потрібна підтримка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Це була моя давня мрія. Велика честь. Але перед очима – розстріляна шапочка 13-річного хлопчика з Київської області. Розстріляне життя, розстріляні мрії. Боже, бережи нашу Україну", – написала Юлія Саніна.

Цей поєдинок став третім у серії благодійних матчів клубу "Динамо", які були призначені спеціально на підтримку України.

Варто зазначити, що після того, як росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Юля разом із сином прийняла рішення виїхати за кордон у безпечніше місце.

Там вона не сиділа без діла, а бере участь у благодійних концертах на підтримку України разом із українськими колегами.

Нагадаємо, що солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Раніше ми повідомляли, що Юля Саніна з The Hardkiss згадала, яким переломним був 2014 рік для України та її життя: "Жах, розгубленість".