Відомий український модельєр, волонтер, бізнесмен і власник цілої мережі бутиків свого бренду Андре Тан, який нещодавно в деталях показав неймовірні образи Леді Гаги, продовжує радувати передплатників у мережі Instagram та займатися своєю улюбленою справою – говорити про моду та стиль життя.

На цей раз Андре Тан вирішив поговорити про креатив, про творчий бік професії дизайнера.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Мода та дизайн - це творчість все ж таки в першу чергу для мене. Створення колекції одягу - це складний і творчий процес, який вимагає багато часу, зусиль і енергії. Сьогодні хочу з вами поділитися невеликою частиною етапів створення колекції", - розповів Андре Тан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Андре зупинився на кількох головних етапах:

1. Пошук натхнення

Перше, що я роблю перед початком створення колекції (та й взагалі щодня) – це оточую себе всім, що надихає.

2. Дослідження

Ретельне вивчення та аналіз матеріалів та рішень, щоб зрозуміти, що можу зробити для того, щоб мої колекції були в тоні з останніми тенденціями, але мали свій унікальний стиль.

3. Створення концепції

Після збору достатньої кількості інформації, я розробляю концепцію колекції – це може бути ідея, тема, кольори, принти чи навіть історія.

4. Розробка скетчів

Після визначення концепції я починаю розробляти перші скетчі моїх моделей. Це може зайняти багато (дуже багато!!) часу, адже мені потрібно спробувати різні варіанти дизайну та форм, щоб знайти той самий.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

5. Вибір тканин та матеріалів

Потім починається пошук тканин та матеріалів. Це завжди дуже трудомісткий етап, тому що в голові в тебе одне, а на заводах зовсім інше.

5. Протиставлення

Створення прототипу і багато правок ... думаю тут пояснювати не потрібно. І ось десь на цьому етапі творча сторона створення колекції закінчується.

"Я завжди залишаюся вірним собі та своїй творчості, тому процес створення колекції - це ціла подорож до країни роздумів та відкриттів, щоб поєднати моє бачення з тим, що відгукнеться вам", - підсумував Андре.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Нагадаємо, гостра шкарпетка, чоботи та любов до лоферів: Андре Тан показав, чим українкам найкраще прикрасити ніжки влітку.

Раніше повідомлялося, квітуча сукня та яскравий кежуал: яскрава добірка модних образів від Андре Тана на теплий квітень.

Також, вигорають не лише чорні шмотки: модний філософ Андре Тан пояснив, як врятувати безбарвне життя.