Відома українська співачка та дружина популярного репера Потапа Настя Каменських зворушила проникливим виконанням пісні на підтримку України та подякувала своїм латиноамериканським колегам за допомогу.

Зворушливим фрагментом виступу Настя Каменських якось поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Настя Каменських зізналася, що премія Latin American Music Award була присвячена світу. Багато артистів, виходячи на сцену, закликали до відновлення миру в Україні. На сцену українська артистка вийшла у розкішному білому костюмі, тримаючи в руках український національний прапор як знак підтримки своєї країни.

"Цьогорічна latinamas була присвячена світу і почалася з пісні "Where is the love", що закликає до відновлення світу в Україні. Я неймовірно вдячна Black Eyed Peas, що цей трек сьогодні висловлював солідарність з Україною", - відзначила Каменських.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Також українка Настя Каменських звернулася до всіх своїх колег з Латинської Америки, які підтримали Україну та виступили із закликом до відновлення миру та засудили росію, яка розв'язала повномасштабну війну на території незалежної держави.

"Видатні артисти приєдналися до цього виступу. Я неймовірно вдячна всім артистам, які приєдналися до цього, вдячна організаторам премії за солідарність з Україною і ви не уявляєте, наскільки це важливо для нас, українців", - підсумувала вона.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, яку страшну "штуковину" їй засунули в рот і жалібно "заскулила": "Щодня".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських розповіла правду про стосунки з Потапом: "Не розлучились. Поки що".