Відомий український репер Олексій Потапенко, який більш відомий як Потап, викрив мерзенну брехню російських пропагандистів.

Викриваючими кадрами відомий український реп-виконавець та продюсер поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Так, виявилося, що на одному з пропагандистських телеканалів у 2022 році показали сюжет про те, що начебто життя в тоді ще тимчасово окупованому Херсоні налагоджується, проте показані кадри повсякденного міського життя нічого спільного з українським містом не мають.

Насправді кадри, де пропагандисти показали, що у Херсоні нібито гуляють матусі з колясками та спокійно грають діти на дитячих майданчиках було знято у російському місті Краснодарського краю.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українці, Херсон. Фото: Bel Trew
Українці, Херсон. Фото: Bel Trew

Потап зазначив, що незабаром пропагандисти можуть почати робити подібні фейкові новини і про українського Маріуполя, який героїчно захищає полк "Азов".

"Пропагандистський канал НТВ розповів про мирне життя в Херсоні, але кадри показав із міста Єйськ Краснодарського краю. Ось так вони і "безсмертний полк" у Маріуполі покажуть", - зазначив Олексій Потапенко.

Скріншот поста Потапа
Скріншот поста Потапа

Нагадаємо, що кінець здорового глузду на росії здивував навіть Потапа - таврують себе на повну: "Підробка, а не країна".

Раніше ми повідомляли, що Потап показав, від чого справді звільняють Україну російські окупанти: "Вулички, які знаю напам'ять".