Відома українська співачка, а також "Холостячка" Злата Огнєвіч дала інтерв'ю, в якому розповіла про страх, а також про бажання якнайшвидшої перемоги для України.

Інтерв'ю було записано в рамках сюжету для ранкового шоу, де артистка відверто розповіла про своє життя на той момент.

Злата Огнєвіч, кадр за відео
Злата Огнєвіч, кадр за відео

Тоді артистка повернулася зі свого благодійного туру по США, і незважаючи на всі попередження, вирішила повернутися до Києва.

Там вона допомагала ЗСУ як морально, так і матеріально. Те, що Київ не захопили російські влади-виключно їх заслуга, за що кожен українець їм безумовно вдячний.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я вірю в те, що буде перемога. І вірю, що вона досить близько вже. По-друге, те, що я можу робити як творець, як співачка, а саме підтримувати бойовий дух наших бійців, і хлопців, і дівчат - я роблю це" - каже артистка.

Вона дійсно багато допомагає нашим захисникам, адже інакше і бути не повинно за поточних обставин.

Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube

Під час інтерв'ю вони почули вибух за вікнами, і дівчина абсолютно спокійно на це відреагувала, вже виробилася звичка. Телеведуча, яка брала інтерв'ю була вражена таким спокоєм, але, у Злати швидко знайшлася відповідь.

"Я звикаю жити в нових обставинах мого життя. Я не хочу боятися. Я буду проживати ці дні, які мені відведені, буду гідно це жити. Я хочу своєю сміливістю поділитися з іншими. І Повір мені, зараз люди в Маріуполі, яких взяли в заручники окупанти, вони перебувають у більш складному становищі. Ніякого шансу мене залякати якимось оркам з країни болота. Вони просто не розуміють, що таке Україна і українці. Вони не розуміють нашого духу", - розповідає артистка.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч висміяла продажну Ані Лорак, але зіткнулася з нерозумінням українців: "Піар за рахунок інших".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч дізналася в США те, що важливо знати всім українцям: "Радію кожній новині про ваше знищення".