Відомий український співак Олег Винник раптово зник із радарів, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Ходили різні чутки, що він нібито ховається від війни або серйозно хворий і проходить лікування в Німеччині. На останнє натякали його зіркові колеги.

А нещодавно український блогер Ростислав Калацинський розмістив у мережі відео, на якому, ймовірно, Олег Винник розгулює вулицями Києва.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Справді, у чоловіка є схожість із артистом – статура, зачіска, одяг. Однак сонцезахисні окуляри не дозволили розглянути, чи це правда був він.

На відео нібито Олег Вінник говорив телефоном, а коли побачив камеру, занервував і втік. За інформацією, співак повернувся до України, щоб припинити співпрацю із продюсером Олександром Горбенком. Відео блогеру надав підписник.

"Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером. Винник розмовляє по телефону, поправляє куртку. Він нервує, озирається навколо, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав йти в інший бік", - прокоментував відео Калацинський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що блогер розкрив страшну хворобу Олега Винника: бореться за життя

Як повідомляв Знай.ua, Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник і Влад Яма, який "втік" під час війни: "Не можна зникати"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Винник похвалився процедурами Клеопатри з пелюстками троянд: "Я ніколи в житті не був"