Телеведуча, співачка та зрадниця України Регіна Тодоренко відзначилася досить дивною поведінкою в ефірі російської версії шоу "Маска". Відповідний ролик поширився у мережі.

Регіна Тодоренко народилася в Україні, але живе та працює у росії. Коли почалася повномасштабна війна в її рідній країні, вона ніяк не прокоментувала російську агресію. Також вона ігнорувала звернення колег, які просили її висвітлити всю правду про війну. Співачка продовжує заробляти у росії, беручи участь у різних шоу, зокрема "Маска".

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Так, в одному з ефірів Регіна Тодоренко відзначилася не надто стандартною поведінкою. Спочатку вона влаштувала дивні танці, які більше нагадували судоми і мало не розбила носа Тимуру Родрігезу.

Танці Регіни Тодоренко. Фото: скрін youtube
Танці Регіни Тодоренко. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після цього Тодоренко полізла до Філіпа Кіркорова і спробувала використати його як пілон для танцю. Співачка намагалася застрибнути на нього, проте нічого не вийшло.

Танці Регіни Тодоренко. Фото: скрін youtube
Танці Регіни Тодоренко. Фото: скрін youtube

При цьому сам Кіркоров не розумів, що відбувається і просив співачку зупинитись, оскільки в залі сидів його батько і від таких витівок йому могло стати не по собі. Решта колег Тодоренка також намагалися заспокоїти співачку. В результаті химерні танці Регіни потрапили до мережі та спровокували багато обговорень.

Раніше портал Знай повідомляв, позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренка: Катя Осадча винесла вирок зрадникам.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу".

Крім того, ми писали, що Синельников з "Орел і Решка", який пережив окупацію в Бучі, захистив зрадницю Бадоєву: "Так склалося..."