Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками, позуючи на березі моря, окутавшись в одну лише ковдру. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль активно веде свою сторінку в соцмережі і намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками. Виконавиця ділиться яскравими кадрами з виступів, особистого життя та фотосесій.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Цього разу Тіна Кароль показала кілька ефектних кадрів із нової фотосесії. Співачка позує на березі моря, окутавшись в одну ковдру. У кадрі відразу виділяються ідеальні ніжки знаменитості, а також неможливо не звернути увагу на неймовірний краєвид.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники постійно стежать за життям зірки та дуже швидко відреагували на нові фото. Багато хто захопився красою виконавиці.

"Це щось космічне", "Ну що сказати? Неймовірно талановита, розумна, красива... жінка-мрія!", "Як круто, фотосесія неймовірна", "Неймовірна жінка, яку можна назвати Жінка Бог", "Потрібно організувати флешмоб-відео з ковдрою на вулиці. Хто перший після Тіни?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль крізь сльози пообіцяла боротися: "Ми будемо, обіцяємо".

Також наш портал інформував, солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов зізнався у конфлікті з українською зіркою, але Тіна Кароль не винна.