Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж TikTok та Instagram, улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер вирішила зізнатися, як їй жилося у минулих стосунках. Зірка заявила, що піддавалася аб'юзу з боку старшого коханого. Дівчині здавалося, що коли він старший, то знає, як правильно все робити.

Анна Трінчер вирішила це розповісти не заради "сенсацій" чи жовтих заголовків, саме тому, як заявила зірка, ніхто не дізнається, хто ж ця людина.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories від Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Коли Анна згадує той час, їй стає важко дихати і тіло моментально дає реакцію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я пам'ятаю наслідки, моє психологічне здоров'я було на стільки покалічене, що фізичному здоров'ю взагалі була ...", - розповіла Анна.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Також зірка розповіла, до чого можуть довести такі стосунки.

"За два місяці я схудла на 10 кг, тому що йому не подобалася моя фігура ... Він постійно глузував "обережно" з того, як я одягаюся. Він не дозволяв нормально бачитися і спілкуватися з моєю сім'єю - тому що..." Причини нормальної не було. І найстрашніше, що я навіть боюся вимовити...", — розповіла Анна, додавши лише те, що поки що не хоче розповідати про ще тяжчу травму.

Нагадаємо, обличчя Анни Трінчер змінилося до невпізнання після операції: "Дивитись на себе неможливо".

Раніше повідомлялося, "Я обожнюю...": Анна Трінчер отримала задоволення через рот, навіть манікюр не завадив.

Також, ніжна кішечка Анна Трінчер в екстремальному купальнику засвітила юні ягідки: "Щелеба відпала...".