Відома українська співачка, улюблениця володаря майже магічних вусів Павла Зіброва, зірка соціальних мереж, подруга Олега Машуковського та просто красуня Анна Трінчер, яка нещодавно розповіла, що її чоловік змушує прибирати відходи за їхнім спільним котом, продовжує ділитися дуже особистими переживаннями зі своїми.

Цього разу Анна Трінчер вирішила показати всім свою шкіру, яка вкрилася синцем і все це перед важливими справами. Тепер може здатись, що Анна просто не хоче в такому вигляді з'являтися перед камерами.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Типовий ранок нашої родини: що мені робити з цими двома чудиками?", - розповіла Анна Трінчер про те, як проходять її ранкові ритуали.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також можна помітити, що зірка вирішила поділитися зі своїми відданими шанувальниками тим, що на її тілі з'явилися помітні сліди фізичних впливів. Саме перед дуже важливою зйомкою у Анни Трінчер утворився синець. Яка неприємна новина.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Сьогодні збираюся на дуже важливу зйомку - а в мене синець...", - зізналася Анна Трінчер, також на задньому фоні можна побачити ще й законного чоловіка співачки, який також збирався.

Нагадаємо, засмагла Анна Трінчер з дозволу чоловіка звабила камеру в одних трусиках: "Коли в п*рно-хаб?".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер не дала Олегу Машуковському "зникнути", чоловік нічого не помітив: "Я дикий хижак...".

Також, великодня здоба довела Анну Трінчер до оргазму: "Зараз у вас потече...".