Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура.

У соціальній мережі Instagram вона нещодавно здивувала світ розірваним шлюбом із чоловіком, з яким пробула у шлюбі довгі роки. Зараз вона поділилася історією про місцезнаходження їхніх дочок, Арабелли та Мірабели.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Співачка з ніжністю згадала про малечу, привітавши їх з нагоди Дня доньки. До привітання Камалія додала спільне фото із Захуром. Вона побажала нам усім щастя і заявила, що їй із колишнім чоловіком дуже пощастило стати батьками їхніх чудових принцес.

Камалія також розповіла, що сумує за своїми дітьми, оскільки вони зараз перебувають із батьком у Лондоні. Там дівчатка продовжують навчання у школі, але співачка зазначила, що вони повернуться до Києва, щойно з'явиться така можливість.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Вона дуже сумує за Арабеллою і Мірабеллою.

"Ми твердо вирішили із Захуром: якщо школи в Україні почнуть працювати офлайн, ми не чекатимемо закінчення війни, а з вересня повернемо дівчаток до Києва", - пише Камалія в публікації.

Однак невідомо, про які саме школи говорить співачка, якщо більшість дітей зараз ходять до навчальних закладів.

Нагадаємо, Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом"

Як повідомляв "Знай.uа", Камалія стривожила фанатів тяжкою хворобою, артистка називає себе кулькою: "Не можу це показати..."

Знай.ua писав, Камалія, яка страждає від важкої хвороби, розлучається з чоловіком мільйонером: "У цей важкий час ..."